Entre bambalines

NOEMÍ BuSQUETS

Neixo un dimecres de gener del 1984 a l’Alt Camp. Amb nou anys, faig cap al Pallars, a les Valls d’Àneu. Adapto el meu dialecte al nou entorn i aprenc del territori. Als 18 anys, vaig a Barcelona i m’hi quedo durant 15 anys on estudio al Col·legi del Teatre de Barcelona, em formo en dansa-teatre amb Mercedes Boronat, faig de cambrera i de cangur com tot actor i actriu, treballo a l’Escola Tres Pins, estudio Interpretació de Llengua de Signes i treballo d’intèrpret durant 9 anys en l’àmbit educatiu. Em formo com a terapeuta Gestalt i com a Kinesiòloga emocional i holística. Estic en formació contínua des que vaig néixer i així serà fins al meu traspàs. El meu interès personal per la comunicació i per com comunicar fan que investigui i experimenti al llarg dels anys des del cos, el moviment, la pedagogia i l’àmbit terapèutic. Una formació eclèctica que dona un poti-poti com a resultat d’on surten recursos i habilitats que vaig polint a còpia de practicar-los.

Facilito tallers d’expressió i de comunicació per a infants, adolescents, adults i professionals on barrejo tot allò que he après al costat de professionals com Mercedes Boronat, Ester Formosa, Alain Vigneau, Katsumi Mamine, André Cognard, Francesc Marieges: Katsuguen, Aikishintaisó, veu, clown, dansa-teatre, Tao del Cambio, etc. 

Els meus interessos personals transcorren per a tot allò que sigui original, fresc i autèntic. Si m’han de fotre el pèl, que ho facin amb gràcia com a mínim. Practico l’humor tant com puc perquè no em suporto quan em foto seriosa. Riure-me’n de mi és el millor antídot que tinc i m’autoritza a riure-me’n dels altres i amb ells.
Amb el temps, m’adono que no és fàcil ser persona!

ENTREVISTES